טרטר מתייחס בדרך כלל לבשר או דג נא, קצוץ ומתובל, המעוצב בצורת קציצה. אתם יכולים בהחלט להשתמש בסלמון או בטונה נאים במתכון הזה, אך הוא טעים לא פחות עם סלמון מעושן, שזה אופציה מעולה עבור אלו שמעדיפים להימנע מדגים נאים.
מצרכים
340 גרם סלמון מעושן, קצוץ דק
1 שאלוט בינוני מגורד
3 כפות גזר מגורד דק (גזר קטן אחד)
3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
2 כפות חזרת מוכנה
2 כפות מיונז
8 עלי אנדיב / או עלי רומיין בייבי/ עלי חסה
אופן ההכנה
1.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הסלמון, השאלוט, הגזר, הפטרוזיליה, החזרת והמיונז.
2.
מסדרים את העלים על צלחות אישיות או מגש ומניחים מספר כפיות מתערובת הסלמון על כל עלה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!