טרטר סלמון מעושן

4-6 מנות

זמן הכנה:

10 דק

זמן כולל:

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

טרטר מתייחס בדרך כלל לבשר או דג נא, קצוץ ומתובל, המעוצב בצורת קציצה. אתם יכולים בהחלט להשתמש בסלמון או בטונה נאים במתכון הזה, אך הוא טעים לא פחות עם סלמון מעושן, שזה אופציה מעולה עבור אלו שמעדיפים להימנע מדגים נאים.

מצרכים

  • 340 גרם סלמון מעושן, קצוץ דק
  • 1 שאלוט בינוני מגורד
  • 3 כפות גזר מגורד דק (גזר קטן אחד)
  • 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות חזרת מוכנה
  • 2 כפות מיונז
  • 8 עלי אנדיב / או עלי רומיין בייבי/ עלי חסה

אופן ההכנה

1.

בקערה קטנה מערבבים יחד את הסלמון, השאלוט, הגזר, הפטרוזיליה, החזרת והמיונז.

2.

מסדרים את העלים על צלחות אישיות או מגש ומניחים מספר כפיות מתערובת הסלמון על כל עלה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון על מצע עדשים שחורות עם גזר ורוטב חרדל קרמי

המבורגר סלמון

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

סופגניית מוס סלמון ושבבי בצל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן