האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

טרטר סלמון מעושן

4-6 מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

טרטר מתייחס בדרך כלל לבשר או דג נא, קצוץ ומתובל, המעוצב בצורת קציצה. אתם יכולים בהחלט להשתמש בסלמון או בטונה נאים במתכון הזה, אך הוא טעים לא פחות עם סלמון מעושן, שזה אופציה מעולה עבור אלו שמעדיפים להימנע מדגים נאים.

מצרכים

  • 340 גרם סלמון מעושן, קצוץ דק
  • 1 שאלוט בינוני מגורד
  • 3 כפות גזר מגורד דק (גזר קטן אחד)
  • 3 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 2 כפות חזרת מוכנה
  • 2 כפות מיונז
  • 8 עלי אנדיב / או עלי רומיין בייבי/ עלי חסה

אופן ההכנה

1.

בקערה קטנה מערבבים יחד את הסלמון, השאלוט, הגזר, הפטרוזיליה, החזרת והמיונז.

2.

מסדרים את העלים על צלחות אישיות או מגש ומניחים מספר כפיות מתערובת הסלמון על כל עלה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

דג מושט בתיבול מושלם

גפילטע פיש (קרפיון ממולא)

החריימה של האשכנזים

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

בלילת טמפורה

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן