כבד קצוץ של גולדיס

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

25 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 500 גרם כבד עוף צלוי טרי
  • 5 ביצים קשות פרוסות
  • 1 בצל פרוס גדול
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

1.

במחבת מחממים את השמן ומטגנים עד להשחמה את הבצל.

2.

מוסיפים את הכבדים, הביצים הקשות הפרוסות , והתבלינים ומטגנים יחד תוך עירבוב תמידי למשך כ 10 דקות.

מצננים עד להתקררות מוחלטת של המסה.

3.

טוחנים למרקם ממרחי.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

קציצות עוף

פסטה פסטו עם עוף

עוף שלם צלוי

עוף בסיידר עם בטטות

עוף עם פירות צלויים

עוף בסיבובים

פופקורן עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש

חזה עוף בטמפורה עטוף ברוטב חמוץ מתוק

צ'יקן פיקטה (חזה עוף עם צלפים)

סליידר לביבות תפוחי אדמה ועוף מטוגן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן