האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כוסות לימונשלי חלומי

12

כוסות

זמן הכנה:
30 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו20 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

קצפת וניל
  • 1 ריצ' פרווה (250 מ'ל)
  • 1 כף פודינג וניל
קרם לימון
  • 1 לימון סחוט
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 ביצה + 2 חלמונים
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות מחמאה
  • 1 ¼ כוסות מים
  • גרידת לימון מ ¼ לימון
שטרויזל
  • 50 גרם מחמאה
  • 10 כפות קמח
  • 5 כפות סוכר
  • ½ כפית תמצית וניל
  • גרידת לימון לקישוט

אופן ההכנה

1.

קצפת וניל: מקציפים את הריצ' עם הפודינג וניל עד ליציבות ומניחים בצד.

2.

 

קרם לימון: מערבבים בסיר על חום בינוני את הלימון עם תמצית הוניל.

מעבירים מהסיר לקערה כעשירית מתערובת הלימון ותמצית וניל , מוסיפים את הקורנפלור וביצים ומערבבים.

3.

מוסיפים סוכר, מחמאה, ומים לסיר עם תערובת הלימון ומביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב תמידי.

4.

מוסיפים לסיר בהדרגה את תערובת הקורנפלור מהקערה ומרתיחים .

5.

מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים מעט.

6.

מורידים מהאש ומצננים.

7.

מוסיפים 2 כפות מהריץ המוקצף לסיר לאחר שהתערובת התקררה מעט ומערבבים.

8.

שטרויזל: מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים יחד את כל מרכיבי השטרוזל במיקסר עד למרקם פירורי.

9.

מעבירים את הפירורים לתבנית ומשטחים. אופים כ-20 דקות עד להשחמה.

מקררים את השטרויזל לפני ההרכבה.

10.

הרכבה: מניחים כ 1 ס"מ שטרויזל בתחתית הכוס,

מוסיפים מעל שכבה של קרם לימון, ומעל את הקצפת וניל

מקשטים בגרידת לימון.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

קינוח שכבות מוס תות

מוס שוקולד אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן