
4
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'
10 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
סנדוויץ' מעולה, שגם ניתן לארוז מראש ולקחת להמשך היום. גרגרי החומוס מחליפים את המילוי השגרתי בכריך של ביצים/ טונה / עוף, ויוצרים סלט נהדר גדוש בסיבים ובחלבון.
מצרכים
- קופסת שימורי גרגירי חומוס (425 גרם), מסוננים ושטופים
- 1 אבוקדו קטן
- ¼ כוס פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה
- ¼ כוס בצל סגול, חתוך קטן
- ½ פלפל בל אדום, חתוך לקוביות קטנות
- מיץ מ ½ לימון
- מלח גס
- פלפל שחור
- עלים ירוקים כמו תרד / קייל / כרוב
- 8 פרוסות לחם מלא
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית מערבבים את גרגרי החומוס עם האבוקדו ומועכים עם מזלג או מועך תפוחי אדמה עד שנהיה מרקם גושי (אבל לא חלק לגמרי).
2.
מוסיפים פטרוזיליה, בצל, פלפל, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. אוכלים מיד או שמאחסנים מכוסה במקרר עד ל 5 ימים.
3.
להגשה, מורחים ¼ מתערובת החומוס על פרוסת לחם, מניחים מעל ירוקים וסוגרים בפרוסת לחם נוספת.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!