האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לונדון ברויל ברוטב רימונים

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלצלי שאלוט, כתושים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 בצל ירוק, קצוצים + עוד לעיטור
  • 1 כוס מיץ רימונים
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 680 גרם לונדון ברויל
  • לעיטור: בצל ירוק קצוץ, גרגרי רימון

אופן ההכנה

1.

במחבת סוטאז' גדולה מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה. מטגנים את השאלוטים, שום, ג'ינג'ר, ובצל ירוק  עד שהם נהיים שקופים. מוסיפים את מיץ הרימון ומערבבים היטב. מוסיפים את החומץ הבלסמי והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. מחכים עד שהרוטב מתקרר.

2.

שומרים בצד חצי מכמות הרוטב. מניחים את הלונדון ברויל בכלי או בשקית זיפלוק גדולה, ומוסיפים את חצי הרוטב. שומרים במקרר ונותנים לבשר להשרו במרינדה למינימום 3  שעות ועד ליום אחד מקסימום.

3.

 מחממים מנגל או תנור על מצב גריל לחום גבוה. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומבשלים למדיום רר, כ 12  דקות על כל צד. נותנים לבשר לנוח מעט  לפני שחותכים. חותכים את הבשר בזוית אלכסונית מניחים על מגש.  מעטרים עם בצל ירוק וגרגירי רימון ומגישים לצד חצי הרוטב הנותר. 

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן