בקערה גדולה מניחים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
3.
בקערה גדולה מניחים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הבירה והמים. הבצק יהיה סמיך ודביק. מערבבים עם כף ומעבירים לתבנית, משטחים את החלק העליון.
4.
מברישים את החלק העליון בביצה ומכניסים לתנור ל-45 דקות.
5.
מוציאים מהתנור ומחכים שיתקרר.
משתמשים בסכין כדי לגרד את הצדדים מהתבנית כך שהלחם ייצא בקלות. מניחים על קרש חיתוך ופורסים.
מומלץ לאכול את הלחם טרי ביום שנאפה, אך ניתן לאכול עד יומיים-שלושה לאחר מכן.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!