
1
תבנית אינגליש קייק
זמן הכנה:
5 דק'
5 דק'
זמן הכנה כולל:
45 דק'
45 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
יש לכם חמש דקות? אז יש לחם סיכוי ללחם טרי. שבע דקות? אפילו הקערה כבר שטופה..
לחם טרי ובריא שמהיר יותר להכין מעוגה בחושה!
מצרכים
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה
- 1 כפית שטוחה מלח
- כוסות מי ברז
- 1.5 4 כפות שמן זית
- כוס טבעות זיתים ירוקים
- 1/3 כוס טבעות זיתים שחורים
- 1/3
לעיטור
- 1 כף שיבול שועל
- 1 כפית קצח/ שומשום שחור
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה .
2.
מערבבים בקערה את החומרים היבשים, יוצרים גומה ומוסיפים את יתר הרכיבים. מערבבים ומעבירים את הבלילה לתבנית.
3.
מברישים בכפית שמן זית ומפזרים מעל את התוספת שבחרנו. אופים למשך 40 דקות.
אחסון: לאחר הצינון אורזים בשקית אטומה.
נשמר טרי למשך כשלושה ימים.
ניתן להקפיא.
שירה אזולאי מלווה נשים לשינוי תזונה מתוך רוגע והנאה, מפתחת מתכונים בריאים וקלים להכנה עם דגש על טעם ונראות שישאירו אתכם עם טעם של עוד…