6 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 15 דק' רמת קושי: קלה פרווה נסו את השדרוג המרענן הזה למשקה המושלם והמרווה – לימונדת אפרסקים טרייה! קשטו בפרוסות אפרסק ועלי נענע למראה וטעם יוקרתיים במיוחד. מצרכים 2 אפרסקים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות 1 כוס סוכר לבן 4 כוסות מים 3/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי ענפי נענע (לקישוט) פרוסות אפרסק (לקישוט) אופן ההכנה 1. בסיר קטן מערבבים את האפרסקים, הסוכר והמים. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס, כ-10 דקות. 2. מניחים לתערובת להתקרר, ואז מסננים אותה דרך מסננת לתוך קנקן, תוך כדי לחיצה כדי להוציא כמה שיותר מיץ. 3. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב. מקררים למשך שעב לפחות. 4. מוזגים לכוסות גבוהות עםקרח. מקשטים בעלי נענע או פרוסות אפרסק. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!