האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

לצ'ו

מנות

זמן הכנה:
7 דק'
זמן הכנה כולל:
50 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

לצ'ו הוא בסך הכול ירקות מאודים, שלא יעלה לו לראש:) לצ'ו זה שם הונגרי , אבל גם המרוקאים יכולים להכין את זה – כמון יעשה לירקות האלו רק טוב!

הלצ'ו מעולה כתוספת בפני עצמה, אך היא טעימה אם משדרגים ומגישים אותה מעל לפירה או לאורז.

מצרכים

  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 פלפל חתוך לרצועות קטנות
  • 4 עגבניות בשלות מאד, חתוכות לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 חציל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות סוכר

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מטגנים את הבצל את שהוא נהיה שקוף.

2.

מוסיפים את השום, הפלפל, והחציל וממשיכים לבשל עד להתרככות.

3.

מוסיפים את העגבניות החתוכות , אבקת המרק, הסוכר, השמן , והתבלינים.

מכסים את הסיר , מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל למשך חצי שעה או יותר.

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה

סלט פנצנלה עם שאריות חלה

סלט חלומי כשמו כן הוא

גזר גמדי מבושל עם שמיר

מגדל חצילים וגבינה

מלפפונים חמוצים מטוגנים

ירקות בסטייל טמפורה

בלילת טמפורה

לביבות קישואים עם מטבל צזיקי

לביבות כרובית וגזר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן