
מנות
זמן הכנה:
7 דק'
7 דק'
זמן הכנה כולל:
50 דק'
50 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
לצ'ו הוא בסך הכול ירקות מאודים, שלא יעלה לו לראש:) לצ'ו זה שם הונגרי , אבל גם המרוקאים יכולים להכין את זה – כמון יעשה לירקות האלו רק טוב!
הלצ'ו מעולה כתוספת בפני עצמה, אך היא טעימה אם משדרגים ומגישים אותה מעל לפירה או לאורז.
מצרכים
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 1 פלפל חתוך לרצועות קטנות
- 4 עגבניות בשלות מאד, חתוכות לקוביות
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 חציל גדול חתוך לקוביות
- 1 כף אבקת מרק עוף פרווה
- 3 כפות שמן
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני מטגנים את הבצל את שהוא נהיה שקוף.
2.
מוסיפים את השום, הפלפל, והחציל וממשיכים לבשל עד להתרככות.
3.
מוסיפים את העגבניות החתוכות , אבקת המרק, הסוכר, השמן , והתבלינים.
מכסים את הסיר , מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל למשך חצי שעה או יותר.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!