
24
מיני מאפינס
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'
35 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
עשירים בחלבון מהביצה ומהגבינה ובמלא ויטמינים מהברוקולי, המיני- פריטטה הזה יהיה הפייבוריט החדש שלכם. מהירים וקלים להכנה, והם טעימים גם קר וגם חם, כך שניתן בכיף לארוז אותם ולקחת לעבודה או ללימודים ולהנות מנשנוש משביע. לילדים קטנים יותר, אפשר להשתמש בתבניות מאפינס קטנות כדי לקבל פריטטה אישית קטנה יותר.
מצרכים
- 6 ביצים
- ½ 1 כוסות חלב דל שומן
- ¾ כוס גבינת צ'דר מגורדת
- ½ 1 כוסות ברוקולי קפוא, מופשר ומסונן מנוזלים, חתוך לחתיכות גדולות
- 4 בצל ירוק, קצוץ דק (אופציונלי)
- 1 כפית מלח גס
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 160 מעלות. מרפדים את השקעים בתבנית מאפינס בעטרות נייר.
2.
בקערה בינונית טורפים את הביצים . מוסיפים חלב, גבינת צ'דר, מלח ופלפל, ברוקולי ובצל ירוק ומערבבים. יוצקים את התערובת לתבניות המוכנות.
3.
אופים 20-25 דקות או עד שמתייצב.
אם נשארו לכם מאפינס פריטטה מיותרים , ניתן לארוז כל אחד בנפרד ולהקפיא. לפני שמחממים שוב להפשיר הפשרה מלאה ואז לחמם לכמה דקות בתנור על חום נמוך.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!