6 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 15 דק רמת קושי: קלה פרווה קינוח קל ופשוט עם מלבי על בסיס חלב שקדים, ומעל – פירות ואגוזים בריאים. רוצים להוסיף גם כיף להגשה? הניחו מגש תוספות באמצע השולחן, ותנו לכל אחד להרכיב לעצמו את המלבי שלו. מצרכים 4 כוסות חלב שקדים, מחולקות 1/3 כוס סילאן 1/4 כוס אבקת קקאו 1/2 כוס קורנפלור 1 כף מי ורדים אופן ההכנה 1. בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל טורפים יחד 1/2 3 כוסות חלב שקדים, סילאן ואבקת קקאו. מחממים במיקרוגל למשך 2 דקות. 2. בקערה קטנה נפרדת טורפים את הקורנפלור עם חצי כוס החלב הנותר. 3. מוסיפים את תערובת הקורנפלור לתערובת החלב המחוממת וטורפים היטב. 4. מחזירים למיקרוגל ל-4 עד 6 דקות נוספות, טורפים כל שעתיים עד שמתקבל מרקם של פודינג. 5. מוציאים ומוסיפים את מי הורדים תוך כדי טריפה. 6. יוצקים לכוסות הגשה ומקררים במקרר עד להתייצבות. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!