לקחנו את הממתק הישראלי המסורתי והאהוב והפכנו אותו לממרח, שאפשר לשים על הכל… לחם, בייגלה, עוגיות, מה שתרצו! שימו לב להשתמש עם מצרכים איכותיים בלבד, במיוחד טחינה ואבקת קקאו. אומנם ניתן לאחסן עד ל 2-3 שבועות לאחר ההכנה, אך קחו בחשבון שזה כל כך ממכר שכנראה ייגמר לכם כבר לפני:)
מצרכים
1 כוס טחינה
90 גרם שוקולד מריר, מומס
3 כפות סילאן
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית פתיתי מלח ים
לעיטור: מלח ים
אופן ההכנה
1.
בקערה קטנה מערבבים יחד את הטחינה, שוקולד מומס, אבקת קקאו, סילאן, וניל, ומלח.
2.
מעבירים את הממרח לצנצנת או לקופסה אטומה ומאחסנים במקרר.
אחסון: עד ל 2-3 שבועות בצנצנת או בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים
שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים
גרנולה קוקוס
שברי שוקולד לבן
פחזניות
ציפוי שוקולד מריר
כדורי טריקולד על בסיס פריך
קעריות משוקולד להגשת קינוחים
רוטב קרמל מהיר
רוטב קרמל מלוח
קוביות פאדג' שוקולד
תגובות
רחל •
10:04 •
16/10/2024
יש שגיאת כתיב בתיאור המתכון
"שאפשר להשים על הכל" -> צריך לכתוב "לשים"