האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מקרונים

75

יחידות

זמן הכנה:
50 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'

רמת קושי: בינונית

פרווה

יש לשים לב לשקילה מדוייקת!

מצרכים

עוגיה
  • 135 גרם אבקת שקדים
  • 170 גרם אבקת סוכר , מחולק
  • 80 גרם חלבון, מחולק
  • 135 גרם סוכר
  • 2 גרם מים
  • 40 גרם חלבון
קרם מקרון
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 140 + 250 גרם שמנת/ קצפת צמחית
  • תמצית טעם לבחירה

אופן ההכנה

1.

עוגיה: טוחנים 135 גרם אבקת שקדים יחד עם 135 גרם אבקת סוכר.

2.

מוסיפים 40 גרם חלבון ומערבבים (ייתכן שיראה יבש אבל לבסוף יצא בצק).

3.

בסיר קטן מחממים 135 גרם סוכר, 32 גרם מים, ו-40 גרם חלבון עד לרתיחה  של 110 מעלות (כל הזמן לנענע את הסיר.)

4.

בינתיים מקציפים את החלבון ואחכ שופכים את הסירופ סוכר בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ4- דקות עד לקירור הקצפת (לקבלת קצף קרמי נוזלי).

5.

מערבבים את 2 החלקים עד לקבלת תערובת חלקה - על מנת שלא ישבר הקצף יש לקחת חלק מהקצף, לערבב עם הבצק ואח"כ מוסיפים את השאר בתנועות קיפול.

6.

מזלפים בתבניות מתאימות ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות במשך 15 דקות.

7.

קרם מקרון: ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם 140 גרם שמנת.

מניחים בצד לקירור.

8.

מקציפים 250 גרם שמנת עם תמצית הטעםף מוסיפים את תערובת השוקולד המומס, ומערבבים.

9.

הרכבת המקרון: מורחים שכבה של קרם בין 2 עוגיות .

מתכונים נוספים

שקדים מקורמלים

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

כדורי תמרים ב-3 טעמים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

פחזניות

ציפוי שוקולד מריר

כדורי טריקולד על בסיס פריך

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן