
75
יחידות
50 דק'
1 שעות ו10 דק'
רמת קושי: בינונית
פרווה
יש לשים לב לשקילה מדוייקת!
מצרכים
- 135 גרם אבקת שקדים
- 170 גרם אבקת סוכר , מחולק
- 80 גרם חלבון, מחולק
- 135 גרם סוכר
- 2 גרם מים
- 40 גרם חלבון
- 200 גרם שוקולד לבן
- 140 + 250 גרם שמנת/ קצפת צמחית
- תמצית טעם לבחירה
אופן ההכנה
עוגיה: טוחנים 135 גרם אבקת שקדים יחד עם 135 גרם אבקת סוכר.
מוסיפים 40 גרם חלבון ומערבבים (ייתכן שיראה יבש אבל לבסוף יצא בצק).
בסיר קטן מחממים 135 גרם סוכר, 32 גרם מים, ו-40 גרם חלבון עד לרתיחה של 110 מעלות (כל הזמן לנענע את הסיר.)
בינתיים מקציפים את החלבון ואחכ שופכים את הסירופ סוכר בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ4- דקות עד לקירור הקצפת (לקבלת קצף קרמי נוזלי).
מערבבים את 2 החלקים עד לקבלת תערובת חלקה - על מנת שלא ישבר הקצף יש לקחת חלק מהקצף, לערבב עם הבצק ואח"כ מוסיפים את השאר בתנועות קיפול.
מזלפים בתבניות מתאימות ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות במשך 15 דקות.
קרם מקרון: ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם 140 גרם שמנת.
מניחים בצד לקירור.
מקציפים 250 גרם שמנת עם תמצית הטעםף מוסיפים את תערובת השוקולד המומס, ומערבבים.
הרכבת המקרון: מורחים שכבה של קרם בין 2 עוגיות .
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!