
6
מנות
זמן הכנה
20 דק
זמן כולל
40 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
מצרכים פשוטים מתאחדים ליצירת מרק אסייתי בריא ומרהיב. שימו לב להקפיד על בישול נכון של הביצים קשות!
מצרכים
- 8 כוסות ציר ירקות
- 30 גרם פטריות שיטאקי מיובשות, ללא גבעולים
- 1–2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
- 3 שיני שום מגורדות או 6 קוביות קפואות
- 450 גרם אטריות סובה מכוסמת או ספגטי מחיטה מלאה, מבושלות לפי הוראות האריזה
- 1 כוס פטריות שיטאקי טריות פרוסות, ללא גבעולים
- 3 כוסות קוביות דלורית קפואה או טריה
- 3 כוסות עלי קייל קרועים
- 1 חלפיניו, פרוס דק
- 225 גרם טופו קשה, חתוך לקוביות
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס טרי
- לקישוט: ביצים קשות רכות פרוסות
- נבטים
- שומשום
- שמן שומשום קלוי
אופן ההכנה
1.
בסיר גדול מבשלים על להבה נמוכה את ציר הירקות, הפטריות המיובשות, הג'ינג'ר והשום, כשהסיר מכוסה, במשך כ-20 דקות – עד שהפטריות מתרככות.
2.
מוציאים את הפטריות ומניחים להן להתקרר מעט. פורסים את הפטריות.
3.
מסדרים את האטריות, פטריות השיטאקי, הדלורית, הקייל, החלפיניו והטופו בקערות אישיות או בקערה גדולה אחת. יוצקים מעל את הציר החם.
4.
מקשטים בביצים, נבטים, שומשום, וזילוף של שמן שומשום קלוי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!