4 מנות זמן הכנה: 6 דק' זמן הכנה כולל: 30 דק' רמת קושי: קלה פרווה טיפ: לאחר קילוף תפוחי האדמה, שימו אותם בקערה ומלאו במים קרים על מנת למנוע חמצון. סננו את תפוחי האדמה לפני השימוש. מצרכים 2 כפות שמן קנולה 1 בצל בינוני, קצוץ גס 2 שאלוטים, קצוצים גס 2 כרישות, חצויות לאורכן, שטופות ופרוסות 1 ליטר ציר מרק עוף או ירקות 2 כפות עלי טימין טריים או 2 כפיות טימין יבש 1 תפוח אדמה גדול, קלוף וחתוך גס 1 כפית מלח גס 1 כפית פלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה 1. בסיר עם קיבולת של 4-6 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את הבצל, השאלוטים והכרישה. מערבבים ומבשלים במשך 5 דקות. 2. מוסיפים את ציר המרק והטימין; מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח גס ופלפל; מערבבים היטב ומבשלים במשך 20 דקות. 4. טוחנים את המרק עם בלנדר מוט או במעבד מזון. טועמים ומתקנים את התיבול, אם צריך. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!