האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק מינסטרונה

6

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 5 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • 150 גרם שעועית לבנה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1.5 ליטר מים
  • 300 גרם פסטה
  • צרור בזיליקום טרי קצוץ (עלים בלבד)
  • קורט אורגנו יבש
  • 3 כפיות מלח שולחן שטוחות
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

1.

מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים קלות את הבצל והשום כתוש.

2.

מוסיפים את העגבניות ומטגנים עד להוצאת החמיצות מהעגבניות (אידוי הנוזלים).

3.

מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

4.

מוסיפים את שאר הירקות לפי הסדר המופיע בהפרשים של כ 10 דקות אחד מהשני. מבשלים על אש נמוכה למשך כשעה ומוסיפים את כל התבלינים מלבד הבזילקיום.

5.

לקראת סיום הבישול מכניסים את הפסטה והשעועית לבנה לבישול של כ 10-15 דקות עד לריכוך.

הצעת הגשה: ניתן להוסיף מעט בזילקיום קצוץ לקישוט.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

קניידלך רכים ומושלמים

מרק תפוחי אדמה תימני

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן