8 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 60 דק רמת קושי: קלה פרווה מרק קישואים קל שיקצור לך מחמאות! מצרכים 3 בצלים 10 קישואים 7 שיני שום שלמות 3 כפות שמן (לא חובה) מלח ופלפל, לפי הטעם 3 כפות אבקת מרק פטריות 3 כפות אבקת מרק עוף פרווה מעט אגוז מוסקט 3-4 קוביות תרד קפוא (לא חובה) אופן ההכנה 1. חותכים את הבצלים לרבעים ומכניסים יחד עם השום לסיר גדול ( 8 ליטר). 2. קולפים 5 קישואים, חותכים גס, ומוסיפים לסיר. שוטפים עם סקוצ' וסבון כלים את 5 הקישואים הנוספים עם הקליפה. חותכים גס ומוסיפים לסיר. 3. ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי של כל הירקות. מוסיפים שמן, מלח ופלפל, מכסים את הסיר ומרתיחים על אש גבוהה . 4. לאחר שרותח, מוסיפים את אבקות המרק ואגוז מוסקט וממשיכים לבשל עד שהירקות רכים. 5. טוחנים את הירקות בבלנד מוט ( אם אתם אוהבים מרק סמיך יותר, אפשר לשפוך חלק מהמים לפני הטחינה). 6. מוסיפים את התרד הקפוא לסיר וממשיכים לבשל עד שהתרד מפשיר. טיפ: אפשר להפוך את המרק לחלבי , ולהוסיף מיכל שמנת מתוקה בסוף הבישול.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!