האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

משמשים מסוכרים

20

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס סוכר
  • 20 משמשים מיובשים גדולים ולחים (כ-170 גרם)

אופן ההכנה

1.

מחממים בסיר גדול וכבד על אש בינונית את המים, הדבש והסוכר, עד שהסוכר נמס.

2.

מוסיפים את המשמשים ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם מתרככים והסירופ מצטמצם ומצפה כף בשכבה דקה, כ-20 דקות.

3.

מצננים את המשמשים בסירופ למשך לפחות שעתיים.

4.

מוציאים את המשמשים מהסירופ (הם יהיו דביקים) ומניחים על נייר סופג כדי להסיר עודפי סירופ.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פינה קולדה ללא אלכוהול

עוף עם פירות צלויים

אגסים מבושלים בתפוז וג'ינג'ר

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

פרנץ' טוסט אישי אפוי עם בננות מקורמלות

סירופ רימונים

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן