20 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 25 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1/2 כוס מים 1/2 כוס דבש 1/2 כוס סוכר 20 משמשים מיובשים גדולים ולחים (כ-170 גרם) אופן ההכנה 1. מחממים בסיר גדול וכבד על אש בינונית את המים, הדבש והסוכר, עד שהסוכר נמס. 2. מוסיפים את המשמשים ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהם מתרככים והסירופ מצטמצם ומצפה כף בשכבה דקה, כ-20 דקות. 3. מצננים את המשמשים בסירופ למשך לפחות שעתיים. 4. מוציאים את המשמשים מהסירופ (הם יהיו דביקים) ומניחים על נייר סופג כדי להסיר עודפי סירופ. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!