חלב שקדים הוא כל כך טעים ויש בו יתרונות בריאותיים רבים, כולל חיזוק האנרגיה לאורך זמן! זהו מתכון מקוצר לחלב שקדים שהוא כל כך טעים שאני אפילו שותה אותו לבד עם קרח! אפשר להוסיף אותו לכל שייק (מכינים את חלב השקדים קודם, ואז שופכים אותו לבקבוק חלב ומשאירים מעט בבלנדר. מוסיפים את הפירות האהובים ומערבלים!).
מצרכים
8 תמרים מגולענים
3 כפות גדושות חמאת שקדים
5 כוסות מים
אופן ההכנה
1.
מוסיפים את כל המצרכים לבלנדר / נינג'ה וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
2.
טיפ: ודאו שהתמרים רכים, כך שכאשר מערבלים אותם הם הופכים לקרמיים ונהיים חלק מהחלב במקום להישאר כחתיכות!
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!