
2
מנות
5 דק'
5 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- 2 סופגניות
- סלט טונה
- עלי מיקרו
- נבטי אלפלפא
- שבבי בצל מיובש
- 1 חבילת טונה
- 1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
- 1 גמבה קצוצה לקוביות קטנות
- 1 כף מיונז
- 1 כפית רוטב צ‘ילי
אופן ההכנה
סלט טונה: מערבבים ביחד בקערה קערה את כל מרכיבי הסלט.
הרכבה: בעזרת כף מורחים את הטונה על 2/3 מהשטח העליון של הסופגניה.
על השליש האחרון מניחים עלי מיקרו ונבטי אלפלפא.
מפזרים שבבי בצל מיובש על הטונה.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!