
6
מנות
15 דק'
1 שעות ו55 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- 6 סופגניות
- טפנד עגבניות
- ריבת שרי
- בצל סגול קצוץ
- עלי מיקרו
- צ‘ילי גרוס
- 1 עגבניה 2 שיני שום 1 רסק עגבניות
- חצי כוס רוטב צ‘ילי
- חצי כוס מים
- חצי כוס שמן
- 3 כפות מיונז
- מעט פלפל שחור ומלח
- 600 גרם עגבניות שרי
- 200 גרם סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל / או אם זכיתם בלוטו ויש לכם מקל וניל אז בכלל וואו:)
- מיץ מ-1/2 לימון
- קליפה של חצי לימון
אופן ההכנה
טפנד עגבניות: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון למחית חלקה.
טועמים ומתקנים תיבול.
ריבת עגבניות שרי: דוקרים את העגבניות עם סכין שיהיה להם חתך קטן ושמים בסיר.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים לאש קטנה ומבשלים כשעה וחצי-שעתיים במכסה פתוח, תוך ערבוב מתמיד, עד שהריבה מסמיכה ומוכנה. תשמרו על הריבה:)
מוזגים את הריבה החמה מייד לצנצנת וסוגרים את המכסה.
הרכבה: בעזרת כף מורחים את טפנד העגבניות על החלק העליון של הסופגניה.
מפזרים מעל נקודות קטנות של ריבת השרי.
מעטרים במעט בצל סגול , עלי מיקרו, וצ'ילי גרוס.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!