
5
מנות
8 דק'
8 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- 5 סופגניות ריקות (קנויות או ביתיות)
- שבבי בצל מיובשים
- עלי מיקרו
- צ'ילי גרוס
- מוס סלמון
- 500 גרם סלמון מעושן
- 5 ביצים קשות
- 2 כפות מיונז
- חופן שמיר טרי
- מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מוס סלמון: שמים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים למוס חלק.
הרכבה: מעבירים את מוס הסלמון לשקית זילוף עם צנטר (אם אין ברשותכם, ניתן להשתמש עם שקית הקפאה ולגזור פתח קטן בקצה). מזלפים בחופשיות את המוס על השטח העליון של הסופגניה.
מעטרים בשבבי בצל מיובשים, עלי מיקרו, וצ'ילי גרוס.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!