
6
מנות
8 דק'
8 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
סופגניות מלוחות יכולות להוסיף טעם ייחודי לחנוכה! השילוב של התוספות המלוחות עם הסופגניה המתוקה אולי ישמע לכם נועז – אבל הטעמים משתלבים מעולה והתוצאה מפתיעה:)
קצרו את תהליך ההכנה – לא חייבים לטגן את הסופגניות בבית! ניתן לקנות סופגניות ריקות במאפיה, והכנת התוספת אורכת רק כמה דקות. ראו בסוף העמוד מתכוני סופגניות מלוחות נוספים. מושלם לבר מלוח במסיבת החנוכה שלכם, או כמנת פתיחה חגיגית.
המילוי הזה ישתלב נהדר גם בתוך פריקסה או קרואסון.
מצרכים
- 6 סופגניות
- סלמון מעושן חתוך לרצועות
- עלי מיקרו
- מוס סלמון
- תערובת פפריקה ושום
- 500 גרם סלמון מעושן
- 5 ביצים קשות
- 2 כפות מיונז
- חופן שמיר טרי
- מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מוס סלמון: מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים למוס חלק.
הרכבה: מגלגלים את רצועות הסלמון המעושן (כמו לצורת פרח) ומניחים על צד אחד של הסופגניה .
מזלפים ליד 2 טיפות גדולות ממוס הסלמון, ומפזרים מעל תערובת פפריקה שום.
מוסיפים את עלי המיקרו.
מומלץ להרכיב בסמוך להגשה כדי לשמור על טריות ומרקם נכון.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!