
מנות
זמן הכנה:
25 דק'
25 דק'
זמן הכנה כולל:
5 שעות ו25 דק'
5 שעות ו25 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- סופגניה קנויה או ביתית)
- קרם לימון
- שברי נשיקות מרנג
- גרידת לימון
קרם לימון
- 140 מ“ל מיץ לימון
- כפית גרידת לימון
- 200 גרם ביצים( 4 ביצים M )
- 200 גרם סוכר
- 200 גרם מרגרינה לחלבי- חמאה
- 200 גרם שוקולד לבן כרמית
אופן ההכנה
1.
קרם לימון: בסיר קטן שמים מיץ לימון, גרידת לימון, ביצים וסוכר, וטורפים את הבלילה.
2.
מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים תוך כדי טריפה עד שהקרם מסמיך.
מסירים מהאש.
3.
מוסיפים מרגרינה ושוקולד לבן וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת קרם חלק.
4.
מחלקים את התערובת ל-2 קערות.
5.
קערה אחת עם התערובת מקררים במשך 5 שעות במקרר.
לאחר שהתקרר, מקתיפים את התערובת במיקסר. מעבירים לשקית זילוף או מזרק וממלאים את הסופגניה.
6.
את התערובת בקערה השניה מחממים כדי שהגנאש יהיה נוזלי .
טובלים את החלק העליון של הסופגניה בגנאש.
7.
מפזרים על חצי מהסופגניה שברי נשיקות מרנג (ראו תמונה), ומוסיפים מעל גרידת לימון לטעם ולקישוט.
רוצים לקבל מיתוגים חינמיים לעריכת שולחן חנוכה מושלם? שלחו לנו מייל info@rashelevents.co.il
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!