זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 12 דק' רמת קושי: קלה חלבי כשהייתי קטנה אבא שלי היה קונה לי אבקה להכנת סחלב, וכשהבנתי כמה פשוט להכין לבד הייתי חייבת לשתף אותכם במתכון כדי שגם אתם תנסו! מצרכים 1 ליטר חלב 4 כפות גדושות קורנפלור 5 כפות סוכר 4 כפות מי ורדים תוספות אופציונאליות: 2 יחידות מקופלת / קוקוס טחון/ פיסטוק אופן ההכנה 1. שופכים את רוב החלב לסיר ומרתיחים על אש נמוכה . 2. מעט מהחלב מערבבים בתוך כוס עם הקורנפלור (בכדי להמיס אותו שלא יהיו גושים). 3. מוסיפים את הקורנפלור המומס, סוכר, ומי ורדים אל הסיר וממשיכים לערבב עד להסמכה. 4. כשמסמיך מוזגים לכוסות ומוסיפים תוספות לבחירתכם. אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!