
4
מנות
זמן הכנה:
6 דק'
6 דק'
זמן הכנה כולל:
6 דק'
6 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
אפשר להפוך את הסלט לגואקמולה אם רוצים – פשוט מועכים את האבוקדו קודם ואז מוסיפים את הרוטב. שומרים את הגלעין בתוך הסלט עד להגשה – זה יעזור לשמור על הצבע הירוק היפה של האבוקדו וימנע השחמה! הסלט הזה משתלב נהדר עם ביצת עין, צ'יפס , כריכים, דגים… מומלץ להכין כמות נוספת, אבל שימו לב שהוא יחזיק רק יום-יומיים נוספים במקרר.
מצרכים
- 3 אבוקדו
- 2 כפיות שמן זית
- 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
- 1/8 כוס נענע טרייה קצוצה
- 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
- 1/8 כוס שמיר טרי קצוץ
- מיץ מלימון אחד (או 2 כפות) (אופציונלי)
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
- 1 כפית חרדל גרגרי או דיז'ון
- 1 כפית סוכר
אופן ההכנה
1.
חותכים / פורסים את האבוקדו לחתיכות גסות.
2.
בצנצנת קטנה מערבבים היטב את כל שאר המצרכים.
שופכים את הרוטב מעל האבוקדו.
(ניתן גם להכין במעבד מזון)