האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סלט בצל עם סומאק

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

בימינו ניתן למצוא בצל סומאק ברוב דוכני האוכל בישראל. לצד סלט ישראלי וכרוב, הבצל המתובל הזה מוסיף המון טעם לכל המנות הפיתות הישראליות האהובות, מסביח ועד פלאפל ושווארמה. קל ומהיר להכנה, והוא יכול להיות תוספת נהדרת לשולחן מלא בסלטים יחד עם החלות.

מצרכים

  • 1 בצל סגול
  • 1 כף סומאק
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

1.

בקערה קטנה, מערבבים את הבצל הסגול עם סומאק, חומץ תפוחים ומלח.

 

2.

מערבבים, מכסים ושמים במקרר עד השימוש.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

סלט ישראלי קצוץ

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

סלט קולסלאו עם פרג

סלט גזר ישראלי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן