האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט בצל עם סומאק

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

בימינו ניתן למצוא בצל סומאק ברוב דוכני האוכל בישראל. לצד סלט ישראלי וכרוב, הבצל המתובל הזה מוסיף המון טעם לכל המנות הפיתות הישראליות האהובות, מסביח ועד פלאפל ושווארמה. קל ומהיר להכנה, והוא יכול להיות תוספת נהדרת לשולחן מלא בסלטים יחד עם החלות.

מצרכים

  • 1 בצל סגול
  • 1 כף סומאק
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

1.

בקערה קטנה, מערבבים את הבצל הסגול עם סומאק, חומץ תפוחים ומלח.

 

2.

מערבבים, מכסים ושמים במקרר עד השימוש.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט תירס קייצי

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן