האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט זיתים ברוטב עגבניות פיקנטי

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

לאחר הרבה נסיונות , הגעתי למתכון המושלם!

טעים במיוחד לצד חלה טריה וטחינה.

מצרכים

  • 4 כפות שמן זית, מחולק
  • 2 בצל לבן, קצוץ דק
  • 2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים, מסוננים מהנוזלים
  • 300 גרם רסק עגבניות
  • 1 פלפל חריף ירוק או כמה שאוהבים , לא חובה
  • 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כף צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מחממים 2 כפות מהשמן.

מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.

2.

מוסיפים את הזיתים ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב.

3.

מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), רסק עגבניות, כוסברה, סוכר, תבלינים, ו-2 כפות שמן שנותרו, ומבשלים במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב.

אם צריך , ניתן להוסיף מעט מים.

4.

מחכים שהסלט יתקרר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

חציל של השמחות

צלפים מטוגנים

גזרים קלויים במייפל עם גבינת עיזים

חציל קלוי עם קייל וקוסקוס

סלט תפוחי אדמה ישראלי

פלפלים קלויים

סלט כוסמת ופטריות

סלט פלפלים קלויים ולבבות דקל

סלט קינואה שחורה

טרטר סלמון מעושן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן