8
מנות
זמן הכנה
10 דק
זמן כולל
20 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
לאחר הרבה נסיונות , הגעתי למתכון המושלם!
טעים במיוחד לצד חלה טריה וטחינה.
מצרכים
- 4 כפות שמן זית, מחולק
 - 2 בצל לבן, קצוץ דק
 - 2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים, מסוננים מהנוזלים
 - 300 גרם רסק עגבניות
 - 1 פלפל חריף ירוק או כמה שאוהבים , לא חובה
 - 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
 - 1/4 כוס סוכר
 - 2 כפיות מלח
 - 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
 - 1/2 כפית כמון
 - 1 כף צ'ילי מתוק
 
אופן ההכנה
1. 
בסיר בינוני מחממים 2 כפות מהשמן.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.
2. 
מוסיפים את הזיתים ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב.
3. 
מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), רסק עגבניות, כוסברה, סוכר, תבלינים, ו-2 כפות שמן שנותרו, ומבשלים במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב.
אם צריך , ניתן להוסיף מעט מים.
4. 
מחכים שהסלט יתקרר לפני ההגשה.
				
															
															
															
															
															
															
															
															
															
															
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!