8 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 20 דק' רמת קושי: קלה פרווה לאחר הרבה נסיונות , הגעתי למתכון המושלם! טעים במיוחד לצד חלה טריה וטחינה. מצרכים 4 כפות שמן זית, מחולק 2 בצל לבן, קצוץ דק 2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים, מסוננים מהנוזלים 300 גרם רסק עגבניות 1 פלפל חריף ירוק או כמה שאוהבים , לא חובה 1/2 חבילת כוסברה קצוצה 1/4 כוס סוכר 2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית כמון 1 כף צ'ילי מתוק אופן ההכנה 1. בסיר בינוני מחממים 2 כפות מהשמן. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. 2. מוסיפים את הזיתים ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב. 3. מוסיפים את הפלפל החריף (אם משתמשים), רסק עגבניות, כוסברה, סוכר, תבלינים, ו-2 כפות שמן שנותרו, ומבשלים במשך כמה דקות תוך כדי עירבוב. אם צריך , ניתן להוסיף מעט מים. 4. מחכים שהסלט יתקרר לפני ההגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!