4 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 10 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 3 מלפפונים פרסיים, חתוכים לקוביות 1 פלפל אדום, מנוקה מגרעינים וסיבים, חתוך לקוביות 10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים או עגבנייה גדולה אחת, חתוכה לקוביות 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות (אופציונלי) 1 כף מיץ לימון טרי 1 כף שמן זית 1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף פטרוזיליה טרייה קצוצה 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור כוסברה טרייה, תבלין זעתר או פטרוזיליה נוספת, לקישוט (אופציונלי). אופן ההכנה 1. שמים את המלפפונים, הפלפל , העגבניות, הבצל (אם משתמשים), מיץ הלימון, השמן, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בקערה בינונית ומערבבים היטב. 2. מצננים במקרר למשך שעה. 3. לפני ההגשה, מקשטים את הסלט בכוסברה טרייה או פטרוזיליה, אם רוצים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!