זמן הכנה: 8 דק' זמן הכנה כולל: 8 דק' רמת קושי: קלה פרווה טיפ: הסלט טעים יותר אחרי לילה במקרר. מצרכים 3-4 מלפפונים (עם או בלי הקליפה), פרוסים לעיגולים דקים 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות 2 בצלים, פרוסים דק 1/3 כוס חומץ 1/3 כוס סוכר 1 כפית מלח פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה 1. בכלי בינוני מניחים את פרוסות המלפפון, פלפל, ובצל. 2. שופכים מעל בסיבובים את החומץ וסוכר, ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל ביחד בצורת סחיטה (מרימים כל פעם חופן מהתערובת וסוחטים חזק בין האצבעות).