האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סלט נודלס קר עם שומשום

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • ¼ כוס חמאת בוטנים (חלקה או עם שברי בוטנים)
  • ¼ כוס מיסו לבן
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
  • ¼ כוס חומץ אורז
  • 2 כפות מיץ ליים טרי
  • 3 כפות רוטב סויה (אפשר ללא גלוטן)
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות שמן שומשום קלוי
  • 1 כפית או יותר שמן צ'ילי חריף או רוטב סריראצ’ה
  • 340 גרם אטריות אורז, מושרות במים רותחים כ-10 דקות ומסוננות
  • תוספות: בצל ירוק קצוץ
  • שומשום שחור ולבן
  • גזר מגורד
  • בוטנים קצוצים

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית טורפים יחד חמאת בוטנים, מיסו, ג'ינג'ר, חומץ, מיץ ליים, רוטב סויה, שום, שמן שומשום ושמן צ'ילי.

2.

מערבבים את הרוטב עם האטריות המוכנות ומקשטים בבצל ירוק, שומשום, גזר מגורד ובוטנים קצוצים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט פסטה עם אורזו, עגבניות וגבינת פטה

סלט פסטה ים תיכוני עם חצילים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן