8 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 5 דק' רמת קושי: קלה חלבי אין סלט עגבניות פשוט מזה! אפשר להשמיט את הגבינה אם מגישים לצד ארוחה בשרית, או להשאיר אותה ולהגיש כארוחת צהריים קלה עם לחם טרי ופריך. מצרכים 600 גרם עגבניות שרי צבעוניות חצויות 1 בצל סגול קטן פרוס דק ¼ כוס עלי בזיליקום צעירים פרוסים דק (כ-24 עלים קטנים) ¼ כוס שמן זית 2 כפות חומץ בלסמי מלח גס או מלח ים פלפל שחור טחון טרי תוספות: גבינת מוצרלה (למנות חלביות) אופן ההכנה 1. בקערה בינונית מערבבים את העגבניות, בצל, בזיליקום, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. 2. מגישים קר. לפני ההגשה, מוסיפים גבינה מפוררת. קרדיט צילום : ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!