
זמן הכנה:
8 דק'
8 דק'
זמן הכנה כולל:
14 דק'
14 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
מומלץ להכין כמות נוספת מהפלפלים! הם משתלבים נהדר בכריכים, מרקים, מנות עוף, דגים ואומלטים. הפלפלים יישמרו במקרר למשך שבוע, ותשמחו שיש לכם אותם בהישג יד.
מצרכים
- 1 פלפל אדום פרוס דק
- 1 פלפל צהוב פרוס דק
- 2 כפות אורגנו טרי קצוץ דק
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/2 כוס חומץ בלסמי
- 1 כפית מלח גס
- 1 כף דבש
- 115 גרם חסה אדומה או רגילה
- 1 קופסת שימורי לבבות דקל פרוסים
- 1/2 כוס גרעיני דלעת
אופן ההכנה
1.
מכינים מחבת גדולה על אש גבוהה. מוסיפים 3 כפות שמן זית ומחממים.
מוסיפים את הפלפלים, כף אחת של אורגנו, ו-2 כפות חומץ בלסמי ומבשלים במשך 6 דקות תוך כדי ערבוב לעיתים קרובות.
מעבירים את הפלפלים לקערת הסלט.
2.
מוסיפים את שאר שמן הזית, החומץ הבלסמי, האורגנו, המלח והדבש לקערת הסלט ומערבבים היטב.
3.
מוסיפים את עלי החסה, לבבות הדקל וגרעיני הדלעת ממש לפני ההגשה. מערבבים היטב.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או קר.
זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!