אני אוהבת את הסלט הצבעוני הזה – הוא מתאים לי גם כמנה ראשונה, גם כתוספת, ואפילו כארוחת צהריים קלה באמצע השבוע. תרגישו חופשי לגוון לפי מה שיש בבית: להשתמש במנגולד במקום תרד, דובדבנים מיובשים או משמשים במקום חמוציות, והדלורית היא תוספת נהדרת – אבל לגמרי לא חובה. גם בסלט הזה נשתמש עם המתכון הזה לרוטב ים תיכוני
מצרכים
3 כוסות קוסקוס מרוקאי מלא, מבושל
1 כוס חמוציות מיובשות
2 כוסות עלי קייל פרוסים דק
2 כוסות קוביות דלורית מבושלת (לא חובה)
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
רוטב סלט מזרח תיכוני
אופן ההכנה
1.
מערבבים בקערה את הקוסקוס, החמוציות והקייל, יחד עם הדלורית אם משתמשים.
2.
מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
3.
מסדרים בצלחות אישיות או על מגש הגשה. מגישים כשהסלט מצונן.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!