6
מנות
זמן הכנה
10 דק
זמן כולל
15 דק
רמת קושי: קלה
חלבי
									הסלמון הוא הדג הכי פופולארי בארה"ב, ויש לכך סיבות טובות. סלמון הוא דג מלא בטעם, קל להכנה, ועשיר באומגה 3, המועילה לבריאות המח והלב.								
				מצרכים
סלמון צרוב
- 900 גרם פילה סלמון, חתוך ל-6 חתיכות
 - מלח גס
 - פלפל שחור טחון טרי
 
רוטב קיסר
- 2 שיני שום, כתושות
 - מיץ מ 1/2 1 לימון
 - 1/2 1 כפית רוטב סויה
 - 1/2 1 כפית חרדל דיז'ון
 - 3 כפות מיונז לייט
 - 1/3 כוס שמן זית
 - מלח גס
 - פלפל שחור טחון טרי
 
סלט
- 3 לבבות חסה רומית, קרועות לחתיכות קטנות
 - 1 כוס גבינת פרמז'ן מגורדת
 - פלפל שחור טחון טרי
 
אופן ההכנה
1. 
סלמון צרוב: מרססים מחבת גריל עם מעט שמן ומחממים על אש גבוהה.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
2. 
כשהמחבת חמה מאד, צורבים את הסלמון במשך 5-6 דקות על כל צד, או עד שמוכן.
3. 
רוטב קיסר: מערבבים ביחד בכלי קטן את כל מרכיבי הרוטב.
4. 
הרכבת הסלט: מניחים את החסה והפרמז'ן בקערה גדולה, שופכים רוטב לפי הטעם ומערבבים.
מחלקים את הסלט ל-6 צלחות, ומעל כל מנה מניחים פרוסת סלמון ומפזרים פלפל שחור.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר