4 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 15 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 225 גרם שעועית ירוקה, חתוכה 2 כפות אגוזי מלך קצוצים 2 כפיות שמן אגוזי מלך (או שמן זית) 1 כפית חומץ יין אדום 1 כפית חרדל דיז'ון 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה 2 כפות בצל סגול קצוץ מלח ופלפל, לפי הטעם אופן ההכנה 1. מביאים לרתיחה סיר גדול עם סלסלת אידוי; מוסיפים את השעועית הירוקה ומאדים במשך 5 דקות. מעבירים לקערת הגשה. 2. קולים את אגוזי המלך במחבת קטנה על אש בינונית כ-2 דקות, ואז מעבירים לקערה קטנה. 3. מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל לאגוזים ומערבבים יחד. 4. בקערה קטנה נוספת טורפים את השמן, החומץ והחרדל. 5. מערבבים את הרוטב עם השעועית הירוקה, מפזרים מעל את תערובת האגוזים ומתבלים במלח ופלפל. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
מביאים לרתיחה סיר גדול עם סלסלת אידוי; מוסיפים את השעועית הירוקה ומאדים במשך 5 דקות. מעבירים לקערת הגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!