האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סליידר אסאדו

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
2 שעות ו15 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

בורגרים פוגשים באסאדו / בריסקט במתכון הזה ויוצרים מתכון מנצח לסליידרים. קלים להכנה מראש וניתן להקפיא, כך שתמיד אפשר ליהנות מארוחה מהירה בכל ערב. מומלץ להגיש את הסליידרים האלה עם סלט כרוב (סלאו) טעים.

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 680 גרם אסאדו או בריסקט חתוך לפרוסות דקות (פלאנקן)
  • 1 כוס רוטב ברביקיו, מחולקת
  • 1 כוס כרוב ירוק קצוץ
  • 3 כפות חומץ יין לבן
  • 4 לחמניות המבורגר, להגשה

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 160 מעלות.

2.

מחממים שמן זית בסיר כבד המתאים לתנור על להבה בינונית-גבוהה.

3.

מוסיפים את הבשר בסיר ומטגנים עד להשחמה, כ-3 עד 4 דקות לכל צד.

4.

מוסיפים 3/4 כוס רוטב ברביקיו וכוס מים ומביאים לרתיחה.

5.

מנמיכים את הלהבה, מכסים ומעבירים לתנור. מבשלים במשך שעתיים או עד שהבשר רך ונופל מהעצם.

6.

כ-30 דקות לפני שהבשר מוכן, מכינים את הכרוב. בקערה קטנה, מערבבים כרוב עם חומץ וממתינים  15 דקות. מערבבים שוב וממתינים לעוד 15 דקות נוספות.

מסננים את הכרוב מהנוזלים לפני ההגשה.

7.

מוציאים את הבשר מהסיר ומסירים את העצמות. קורעים את הבשר לחתיכות קטנות (ניתן להיעזר ב-2 מזלגות, או בידיים בעזרת כפפות מגינות חם).

 

8.

להרכבת הסליידרים, מורחים כף מרוטב הברביקיו שנותר על כל לחמנייה.מניחים מעל 1/4 כוס בשר מפורק ו-2 כפות כרוב כבוש.

מתכונים נוספים

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

צלעות טלה עם שום ונענע

סטייק עם רוטב נענע ורימונים

כופתא קבב עם אספרגוס ועגבניות

תגובות

  1. הדס23:2926/12/2024
    מתכונים מאד מענינים. לא נמצאים בשאר האתרים. מותאם מאד לציבור החרדי. מחכה לעוד מתכונים לארוחת צהריים קלילים.
    • מערכת מניו00:0927/12/2024
      תודה הדס על הפידבק! בעז"ה יעלו בהמשך עוד הרבה מתכונים שווים:)

הוספת תגובה

דילוג לתוכן