8
מנות
זמן הכנה:
15 דק
זמן כולל:
27 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
קלאסיקת הפסטרמות בסגנון REUBEN מקבל טוויסט חדש במתכון הזה, בשילוב לביבות תפוחי אדמה קריספיות.
מצרכים
רוטב
- 1/2 כוס קטשופ
- 1/2 כוס מיונז
- 1/3 כוס מלפפונים חמוצים קצוצים
סליידרס
- 225 גרם פסטרמה פרוסה, מחוממת
- 16 לביבות תפוחי אדמה (לינק למעלה למתכון)
- תוספת (אופציונלי): 1/4 כוס כרוב כבוש + פרוסות מלפפון חמוץ לקישוט
אופן ההכנה
1.
רוטב: בקערה קטנה מערבבים את הקטשופ, המיונז והמלפפונים החמוצים עד שהתערובת אחידה לחלוטין. שומרים כל רוטב שנותר בכלי אטום במקרר למשך עד שבוע.
2.
הרכבה: מחלקים את הפסטרמה בין 8 לביבות תפוחי אדמה. מניחים כף נדיבה מהרוטב מעל הפסטרמה ומוסיפים כרוב כבוש, אם משתמשים. מכסים עם 8 הלביבות הנותרות ליצירת סליידרים.
הצעת הגשה: מקשטים עם פרוסת מלפפון חמוץ ושיפוד דקורטיבי.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!