האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

8

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
27 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

קלאסיקת הפסטרמות בסגנון REUBEN מקבל טוויסט חדש במתכון הזה, בשילוב לביבות תפוחי אדמה קריספיות.

מצרכים

רוטב
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/3 כוס מלפפונים חמוצים קצוצים
סליידרס
  • 225 גרם פסטרמה פרוסה, מחוממת
  • 16 לביבות תפוחי אדמה (לינק למעלה למתכון)
  • תוספת (אופציונלי): 1/4 כוס כרוב כבוש + פרוסות מלפפון חמוץ לקישוט

אופן ההכנה

1.

רוטב: בקערה קטנה מערבבים את הקטשופ, המיונז והמלפפונים החמוצים עד שהתערובת אחידה לחלוטין. שומרים כל רוטב שנותר בכלי אטום במקרר למשך עד שבוע.

2.

הרכבה: מחלקים את הפסטרמה בין 8 לביבות תפוחי אדמה. מניחים כף נדיבה מהרוטב מעל הפסטרמה ומוסיפים כרוב כבוש, אם משתמשים. מכסים עם 8 הלביבות הנותרות ליצירת סליידרים.

הצעת הגשה: מקשטים עם פרוסת מלפפון חמוץ ושיפוד דקורטיבי.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סליידר דג מטוגן בבלילת בירה ולביבות תפוחי אדמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה עם ביצה מטוגנת וגבינה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ואגסים עלומים

סליידר לביבות תפוחי אדמה ועוף מטוגן

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן