
8
מנות
זמן הכנה:
25 דק'
25 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו5 דק'
1 שעות ו5 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
התחילו עם מתכון בסיסי ללביבות תפוחי אדמה והוסיפו את הקורנביף ורוטב הקטשופ החריף – התוצאה היא כריך לאטקס מושלם !
מצרכים
תערובת קורנביף
- 1 בצל סגול בגודל בינוני, פרוס דק
- 3 בצלים ירוקים, פרוסים דק
- 2 שיני שום, כתושות
- 225 גרם קורנביף פרוס דק, קצוץ גס
- שמן זית
קטשופ חריף
- 1/2 כוס קטשופ
- 2 כפות רוטב חריף
- קורט פלפל שחור גרוס טרי
סליידרס
- 16 לביבות תפוחי אדמה (לינק למעלה למתכון)
- תערובת קורנביף
- קטשופ חריף לקישוט (אופציונלי): בצלים ירוקים פרוסים
אופן ההכנה
1.
תערובת קורנביף: מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים עד שהוא מתרכך מעט.
2.
מוסיפים את הבצל הירוק והשום ומטגנים עוד דקה-שתיים.
3.
מוסיפים את הקורנביף הקצוץ ומבשלים תוך ערבוב קל עד שהכל מתחמם. מסירים מהאש.
4.
קטשופ חריף:בקערה קטנה מערבבים את הקטשופ, רוטב החריף והפלפל השחור עד שהתערובת אחידה.
5.
הרכבת הסליידרים: מניחים לביבה אחת כבסיס. מניחים מעליה כף מתערובת הקורנביף, מוסיפים מעט קטשופ חריף ומכסים בלביבה נוספת ליצירת סליידר.
6.
לקישוט (אופציונלי): מפזרים מעל מעט בצלים ירוקים פרוסים.
מגישים חם.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!