מתחילים עם מתכון בסיסי ל לביבות תפוחי אדמהואז מוסיפים ביצה מטוגנת וגבינה ליצירת סליידרים טעימים ומפנקים, לארוחת בוקר מושקעת או כמנת פתיחה לסעודה חלבית או ערב לביבות.
מצרכים
1 כף שמן זית
8 ביצים
8 פרוסות גבינה, כמו צ'דר, גבינה שוויצרית , צהובה, או מוצרלה
16 לביבות תפוחי אדמה ( לינק למעלה למתכון)
לקישוט: רוטב חריף (לא חובה)
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים חותכן עוגיות עגול ממתכת עם שמן זית.
2.
אם משתמשים בלביבות קרות או שאריות, מחממים אותן בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
3.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
4.
מניחים את חותכן העוגיות במחבת. בזהירות, שוברים ביצה ושופכים אותה למרכז החותכן. לאחר שהחלבון מתייצב, מסירים את החותכן וממשיכים בתהליך עם שאר הביצים. מתבלים כל ביצה במלח ובפלפל ומניחים פרוסת גבינה מעל.
5.
מבשלים עד שהגבינה נמסה אך החלמונים עדיין לא התייצבו לחלוטין. מסירים מהמחבת ומניחים כל ביצה בין שתי לביבות ליצירת סליידר.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!