
50 עוגיות
זמן הכנה:
0 דק'
0 דק'
זמן הכנה כולל:
0 דק'
0 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- 200 גרם חמאה מומסת שהתקררה לטמפ' החדר
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 כוס קורנפלור
- ריבה / כפתורי שוקולד / שוקולד מריר מומס / סוכריות / ברס
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 160 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
2.
ממיסים חמאה ומקררים לטמפ' החדר. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים יחד עם אבקת הסוכר (ופה אם רצוי אפשר להוסיף: ווניל או קליפת תפוז..)
3.
מנפים מעל קמח וקורנפלור ומערבבים היטב לבצק אחיד, חלק ורך.
4.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן בקוטר 12 מ"מ.
5.
מזלפים עוגיות בצורת ורד. בקוטר 4 ס"מ בערך,ניתן להצמיד במרכז כפתור שוקולד. לחלופין , מזלפים לשונות ארוכים באורך של כ 5 ס"מ.
6.
אופים כ 13 – 15 דקות, עד שהעוגיות זהובות בתחתיתן ומעט גם מעל.
7.
מוציאים מהתנור. לא מנסים להזיז את העוגיות עד לצינון מוחלט.
8.
אופים את התבנית השנייה.
9.
ליצירת עוגיות סנדוויץ, מורחים מעט ריבה איכותית בין 2 עוגיות, ניתן לטבול חצי מהעוגיה בשוקולד מומס וסכריות.
אחסון: שומרים בכלי/ צנצנת אטומה.
צילום: שושי סירקיס
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!