האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

עוגיות מושלגות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
22 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

היו כמה ניסויים כושלים עד שהגעתי למתכון מנצח והוא כאן לפניכם !

מצרכים

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 40 גרם סוכר
  • 3 ביצים
  • 5 כפות ליקר (משפיע מאד על הטעם)
  • 5 כפות חלב
  • 100 גרם קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כפית מלח
  • לציפוי: סוכר רגיל ואבקת סוכר, ב-2 קערות נפרדות

אופן ההכנה

1.

ממיסים במיקרוגל יחד חמאה ושוקולד .

2.

מקציפים סוכר, מלח, וביצים ומאחדים באיטיות תוך כדי הקצפה  עם תערובת השוקולד לאחר שהתקררה מעט.

3.

מוסיפים את הוניל, הליקר, והחלב ומערבבים.

4.

מקפלים יחד לתוך הקערה את הקמח עם אבקת האפיה ומיד לאחר מכן את אבקת השקדים . מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

5.

מומלץ לחלק את הבצק  ל 2 קערות, להקפיא ולאחר שעה אפשר להוציא כבר קערה אחת כיון שזה קופא במסות קטנות מהר יותר.

 

6.

מחממים תנור ל180 מעלות טורבו ומרפדים תבניות בנייר אפיה.

יוצרים עיגולים קטנים ומגלגלים בסוכר, ומיד לאחר מכן באבקת הסוכר.

לא להתקמצן על אבקת הסוכר! הכל צריך להיות מאוד מהיר כיוון שאבקת הסוכר נספגת .

7.

אופים 7 דקות בתנור.

אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.

מתכונים נוספים

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות חמאה נימוחות

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות דאבל שוקולד ושקדים

עוגיות שוקולד ועדשים צבעוניות

ביסקוטי פירות יבשים

עוגיות מנדלברויט (ביסקוטי) שוקולד צ'יפס וקינמון

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן