האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות מקרון קוקוס

24 -29 יחידות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
38 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

הנשנוש האולטימטיבי לפסח – עוגיות קוקוס קלאסיות, הרבה יותר טעימות מאלה שקונים בסופר, וקלים להכנה בבית.

מצרכים

עוגיות קוקוס
  • 400 גרם שבבי קוקוס
  • 2/3 כוס סוכר (כמעט כוס מלאה)
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 חלבוני ביצה
  • 2 כפיות תמצית וניל
ציפוי שוקולד
  • 225 גרם שוקולד חצי מריר
  • 1 כף שמן
  • 3 כפות קפה חזק (מערבבים 1 עד 1/2 1 כפיות אבקת אספרסו עם 3 כפות מים רותחים)

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-160 מעלות וממקמים את הרשת בשליש התחתון של התנור. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2.

מערבבים בקערה את הקוקוס, הסוכר, קמח השקדים והמלח. בקערה נפרדת מערבבים את חלבוני הביצה והווניל. מאחדים את התערובות ומערבבים היטב.

3.

מחלקים את התערובת ל-24–29 תלוליות שוות בעזרת שתי כפות. בעזרת ידיים רטובות יוצרים פירמידות קטנות.

4.

אופים 21–23 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות בקצוות.

5.

מעבירים את נייר האפייה עם העוגיות לרשת לצינון. לאחר שהעוגיות מתקררות, ניתן לשמור בשקית אטומה – או לצפות בשוקולד.

6.

ממיסים את השוקולד עם השמן על סיר באן מרי. מוסיפים את הקפה וטורפים עד שהתערובת חוזרת למרקם אחיד (גם אם נראה בהתחלה שלא מתגבש – להמשיך לערבב).

7.

טובלים את תחתית העוגיות בציפוי השוקולד, מניחים על נייר אפייה נקי להתייצבות.
מצננים במקרר להתקשות, אבל מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

קרדיט: The Center for Kosher Culinary Arts

מתכונים נוספים

עוגיות שקדים

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות חמאה נימוחות

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות דאבל שוקולד ושקדים

עוגיות שוקולד ועדשים צבעוניות

עוגיות מושלגות

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן