
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
22 דק'
22 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
העוגיות האמריקאיות האלה עשויות במקורן עם חמאה, וידועות במרקם הרך שלהן עם ציפוי עדין של סוכר וקינמון. קבלו את הגרסה הפרווה (ללא מרגרינה) לעוגיות הממכרות האלו!
מצרכים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- ½ כפית מלח
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 ביצים
- 2 ½ כוסות קמח
- 1 ½ כפיות אבקת אפיה
ציפוי
- 1/3 כוס סוכר
- 2 כפות קינמון
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות .
2.
בקערה בינונית מערבבים ( בעזרת מיקסר או ידנית עם מזלג ) שמן, סוכר, מלח, תמצית וניל, וביצים.
3.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים לבצק אחיד ( אם הבצק מתקבל נוזלי קצת, אפשר להעביר למקרר לכמה דקות להתייצבות לפני השלב הבא).
4.
מערבבים בקערה קטנה את הסוכר וקינמון.
5.
יוצרים כדורים שווים בגודלם מהבצק ומגלגלים אותם בציפוי. מומלץ להשתמש בכף מדידה כדי לקבל עוגיות שוות בגודלן.
6.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, ברווחים גדולים אחד מהשני (העוגיות מתרווחות באפיה).
7.
אופים בין 8 ל 12 דקות, תלוי בגודל העוגיה. שימו לב שהעוגיות מתקשות מעט אחרי האפיה, וכדי לשמור על מרקם רך ואוורירי כדאי להוציא אותן מהתנור מייד כשהן נראות יציבות .