זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 25 דק' רמת קושי: קלה חלבי מצרכים 100 גרם חמאה 120 גרם סוכר לבן 100 גרם סוכר חום קמצוץ מלח 2 ביצים 3 כפות קקאו 1 כפית סודה לשתייה 400 גרם קמח עדשים צבעוניות / מטבעות שוקולד קטנים / שוקולד צ'יפס לבן אופן ההכנה 1. מקציפים חמאה, סוכר ,ומלח. 2. לאחר שהמרקם הופך לחמאתי מוסיפים את הביצים ולאחר כמה דקות את המצרכים היבשים. 3. לאחר איחוד מלא של המצרכים מוסיפים את השוקולדים לבחירתכם . 4. יוצרים עיגולים קטנים מהבצק ושומרים על רווח בינהם .אופים על 170 מעלות טורבו במשך 10-15 דק. אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!