
זמן הכנה:
8 דק'
8 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'
20 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
עוגיות מדהימות שתמיד מצליחות!
ניתן לשחק עם המצרכים – אני לפעמים מחליפה את החמאה בשמן קוקוס או אפילו בטחינה, ואת הדובדבנים המיובשים מחליפה בשקדים פרוסים, פיסטוקים או שבבי שוקולד.
מצרכים
- 110 גרם חמאה ( או 1/2 כוס שמן קוקוס)
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1 ביצה
- 1 כף מים
- 1/4 כפית תמצית קפה
- 1/4 כפית תמצית וניל
- 1 כוס קמח
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 1 כוסות שיבולת שועל
- 1 כוס דובדבנים מיובשים
- 1/2 כוס קוקוס מגורד
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל־160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
2.
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים.
3.
יוצרים עוגיות עגולות ודקות בעזרת הידיים ומניחים אותן על התבנית.
4.
אופים במשך 12 דקות.
זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!