האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

עוגיות שיבולת שועל

זמן הכנה:
8 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

עוגיות מדהימות שתמיד מצליחות!

ניתן לשחק עם המצרכים – אני לפעמים מחליפה את החמאה בשמן קוקוס או אפילו בטחינה, ואת הדובדבנים המיובשים מחליפה בשקדים פרוסים, פיסטוקים או שבבי שוקולד.

מצרכים

  • 110 גרם חמאה ( או 1/2 כוס שמן קוקוס)
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • 1/4 כפית תמצית קפה
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 1 כוסות שיבולת שועל
  • 1 כוס דובדבנים מיובשים
  • 1/2 כוס קוקוס מגורד

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל־160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

2.

בקערה גדולה מערבבים היטב את כל המרכיבים.

3.

יוצרים עוגיות עגולות ודקות בעזרת הידיים ומניחים אותן על התבנית.

4.

אופים במשך 12 דקות.

זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.

מתכונים נוספים

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות חמאה נימוחות

סלט אבוקדו

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות דאבל שוקולד ושקדים

עוגיות שוקולד ועדשים צבעוניות

עוגיות מושלגות

ביסקוטי פירות יבשים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן