האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

עוגיות דאבל שוקולד ושקדים

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 200 גרם מרגרינה (או חמאה)
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קקאו
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 כפיות מלח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס שקדים קצוצים גס

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 170 מעלות טורבו ומרפדים תבניות בנייר אפיה.

2.

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הסוכר הלבן , הסוכר החום, והמרגרינה/ חמאה עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחה.

3.

מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב.

4.

בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפיה, ומלח.

מוסיפים לתערובת המצרכים הרטובים ומערבבים לאיחוד.

5.

מוסיפים חצי מכמות השוקולד (את החצי השני שומרים לקישוט).

6.

יוצרים עיגולים מהעיסה ומניחים על התבנית עם רווחים גדולים בינהם.העוגיות גדלות ותופחות באפיה.

7.

מקשטים מעל עם שקדים ושוקולד ומועכים מעט.

8.

אופים 15-20 דקות.

לא להיבהל מהצבע הכהה זה לא שרוף :)

מחכים שהעוגיות יתקררו לגמרי לפני ההגשה.

 

אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.

מתכונים נוספים

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות חמאה נימוחות

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד ועדשים צבעוניות

עוגיות מושלגות

ביסקוטי פירות יבשים

עוגיות מנדלברויט (ביסקוטי) שוקולד צ'יפס וקינמון

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן