
8
מנות
זמן הכנה:
11 דק'
11 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו6 דק'
1 שעות ו6 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
עוגה רכה עם שילוב טעמים מושלם של שוקולד ובננות.
מצרכים
- 3 כוסות קמח
- 1 כף אבקת אפיה
- 2 כוסות סוכר
- 1/2 כפית מלח
- 3 בננות גדולות
- 2 ביצים
- 220 גרם מרגרינה, מומסת
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס חלב סויה
- 1 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית קוגלהוף.
2.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, סוכר ,ומלח.
3.
בקערה בינונית מרסקים את הבננות (ניתן לעשות זאת בעזרת מזלג).
מוסיפים את הביצים, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, וחלב סויה.
4.
מוסיפים בהדרגה את הבלילה הרטובה לקערה עם החומרים היבשים, ומערבבים כ-2 דקות. נזהרים לא לערבב יותר מידי.
5.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
6.
שופכים את הבלילה לתבנית המוכנה.
7.
אופים במשך 45-55 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
הצעת הגשה: הגישו עם כדור גלידת וניל, פרוסות בננה, וזילוף סירופ שוקולד.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!