
1
עוגה
זמן הכנה
25 דק
זמן כולל
130 דק
רמת קושי: קלה
חלבי
מצרכים
- 200 גרם חמאה
- 2/3 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ¼ כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפיה
- 2 שמנת מתוקה
- ¾ כוס סוכר
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 80 גרם פודינג וניל
אופן ההכנה
פירורים: מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה.
במעבד מזון מעבדים ביחד את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
משטחים את הבצק בשכבה אחידה על התבנית.
אופים עד להזהבה.
לאחר האפיה מפוררים בעזרת מזלג לפירורים בינוניים.
מילוי גבינה: מקציפים יחד שמנת מתוקה וסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הלבנה עם הפודינג.
מאחדים ביחד את 2 הבלילות וממשיכים להקציף לבלילה אחידה.
הרכבה: משמנים את תחתית התבנית או מרפדים בנייר אפיה.
מהדקים בעזרת כפות הידיים חצי מכמות הפירורים שהכנו לתחתית התבנית (ניתן להוסיף מעט שמן אם רוצים ).
יוצקים מעל את תערובת הגבינה, ומעל מפזרים את הפירורים שנותרו.
מעבירים להתייצבות במקרר לפני ההגשה.
טיפ: הכפילו את כמות הפירורים ושימרו בכלי אטום במקפיא .
הצעת הגשה: הגישו ליד פירות העונה טריים.
אחסון: העוגה נשמרת מעולה במקרר עד שבוע וחצי.