1
תבנית חד''פ A4
זמן הכנה:
20 דק
זמן כולל:
90 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
בסיס
- 270 גרם קמח
- 1 אבקת אפייה
- 1 ביצה
- 180 מ"ל שמן
- 3 כפות סוכר
מילוי
- 190 גרם קרם פרלינה או קרם נוגט
שכבה כהה
- 60 גרם קקאו
- 220 גרם סוכר
- 90 מ"ל שמן
- 4 ביצים
- 90 גרם קמח
- 22 גרם קמח
ציפוי
- 200 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם קרוקנט אגוזי לוז
- 3 כפות ריצ'
אופן ההכנה
1.
בסיס העוגה: מערבבים בקערה את רכיבי הבסיס, אין צורך במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד, יכול להיות טיפונת מתפורר.
2.
מהדקים בתחתית תבנית מרופדת בניר אפיה.
3.
מורחים חצי כוס קרם פרלינה על התחתית.
4.
שכבה כהה: מערבבים בקערה את רכיבי השכבה הכהה, אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות.
5.
יוצקים מעל הקרם פרלינה.
6.
אופים ב 180 מעלות כחצי שעה, שהשכבה של השוקולד יציבה אבל לא קשה. (היא צריכה להיות כמו בראוניז)
7.
מקררים את העוגה.
8.
מורחים חצי כוס שנשאר מקרם הפרלינה על העוגה.
9.
הכנת הציפוי: ממיסים ריצ' ושוקולד בסיר.
10.
מערבבים עם הקרוקנט ויוצקים על העוגה.
11.
פורסים את העוגה כשהיא חצי קפואה בסכין חדה ולא משוננת.
תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים. בהקפאה לאורך זמן.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!